Hoe maak ik een startpagina

Is een hoge positie in Google iets wat u nodig heeft? U kunt startpagina links toevoegen die daar aan bijdragen. Dikwijls zal ze gratis aan te maken. U kunt op een bestaande website een dochterpagina registreren. U kunt daarbij zelf een startpagina website opzetten. Deze kunt u dan inzetten voor linkbuilding. U kunt zo linkbuilding pakketten aan klanten aanbieden en zo zijdelings wat bijverdienen.

Meer over een startpagina PHP script kunt u lezen op de pagina Goede startpagina. Het is geschreven vanuit de behoefte aan een nieuw startpaginascript. Na enige tijd waren veel bestaande scripts verouderd. Steeds meer eigenaren van startpagina websites gingen op zoek naar een nieuw startpagina script.

Vindt u het moeilijk zelf iets te maken in PHP, dan kunt u dus een startpagina script aanschaffen. Aanschaft u een script, dan is zelf puzzelen met PHP niet meer noodzakelijk. Tevens is de hulp van een ontwikkelaar inschakelen niet meer noodzakelijk. Zodra het installatie script klaar is, kunt u links aanmaken op uw startpagina website. Op deze manier kunt u snel door met het bouwen van backlinks.

U past de kleuren simpel aan van uw website. Behoorlijk eenvoudig kunt u een kleur instellen van een bepaald onderdeel van uw site. Wilt u een aanmeldformulier tonen waarmee bezoekers zich kunnen registeren op het moment dat beheerder van hun eigen startpagina? In het beheeromgeving stelt u dit en meer uiterst gemakkelijk in. Het meegeleverde installatie script vraagt u om de gewenste gebruikersnaam en het gewenste wachtwoord voor uw beheeraccount. Hiermee kunt u gemakkelijk aanpassingen aan uw startpagina website aanbrengen.