Het samenstellen van uw eigen startpagina website

Wilt u meer informatie over het starten van uw eigen startpagina website? Dit artikel kan u op weg helpen. Een startpagina website is een website die vooral bestaat uit backlinks naar andere sites. Er zal in veel gevallen sprake zijn van een indeling op thema. Vaak is een dochterpagina rond een bepaald thema ingericht. De links op een startpagina zullen dan daarbij grotendeels over dat specifieke thema gaan.

Het is mogelijk om zelf een startpagina script te programmeren. Dit kan echter best enige tijd kosten. Een alternatief is het gebruiken van een al bestaand startpagina script. Meer informatie daarover kunt u vinden op de pagina Het bouwen van een moderne startpagina website. Met een kant en klaar startpagina script is het niet meer nodig om zelf te programmeren. Daarnaast is het relevant dat u een domeinnaam met webhosting heeft.

Na het voltooien van het meegeleverde installatie script, kunt u de startpagina website meteen gebruiken. Men kan zich met behulp van uw website als paginabeheerder aanmelden. Een gebruikersaccount kan worden gebruikt om de eigen startpagina’s samen te stellen en bij te werken. Widgets toevoegen op de dochterpagina’s is erg makkelijk gedaan. Men kan de titel van de nieuwe startpagina en het gewenste subdomein invoeren tijdens het aanmelden van een nieuwe startpagina. Het is daarnaast mogelijk om de meta keywords en meta description per startpagina in te vullen.

Gaat u het script kopen waarover wordt gesproken in het artikel waar we naartoe verwijzen? Per afzonderlijke categorie is er vaak de mogelijkheid om de metagegevens in te stellen. Dit maakt een startpagina script heel interessant voor iedereen die linkbuilding werkzaamheden verricht. Per categorie is bovendien een stuk tekst toe te voegen op de diverse dochterpagina’s. U kunt de aanschafkosten dubbel en dwars terugverdienen met de verkoop van backlinks met behulp van uw startpagina website. Het startpaginascript bevat functionaliteiten om dat verkopen van links simpel te doen. Zou u graag enkele banners aan uw website toevoegen? Banners zijn middels het beheerpaneel makkelijk te plaatsen. Met behulp van een banner rotator kunnen banners worden afgewisseld.