Het ontwikkelen van uw nieuwe portaalsite

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Voor niet veel geld kunt u reeds een startpagina script in uw bezit hebben. Waar het bij een startpagina hoofdzakelijk om gaat, zijn de links naar andere websites.

Dit maakt startpagina’s erg interessant voor off-page SEO. De mogelijkheid om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. U kunt in het artikel Startpaginascript meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het toevoegen van de database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Het beheer van uw website kunt u na de installatie makkelijk doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Een bezoeker kan zich aanmelden middels uw website en vervolgens simpel een eigen startpagina maken. Hierbij mag men verder een subdomein kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Het aanpassen van een startpagina is enorm makkelijk met het script. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

Inkomsten genereren is met het startpagina script uitstekend te doen. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Het verkopen van backlinks middels uw website is een mogelijkheid. Bezoekers kunnen op verschillende wijzen betalen voor een link. Een andere optie is het plaatsen van banners. Het aanmaken van een nieuwe banner is erg simpel.