Het maken van je eigen portaalsite

Wilt u zelf een startpagina website beginnen, dan heeft u geluk. Hier bent u namelijk aan het juiste adres. Een startpagina website is een website die met name bestaat uit backlinks naar andere sites. Er zal in veel gevallen sprake zijn van een indeling op thema. U zult verschillende dochterpagina’s op een dergelijke website aantreffen. Men plaatst dan bovendien voornamelijk links over dat specifieke onderwerp op een dochterpagina.

Ongetwijfeld is het mogelijk om zelf een script hiervoor in elkaar te zetten. Hier kan best wat tijd in gaan zitten. U kunt dan ook gebruik maken van een kant en klaar script voor het bouwen van uw startpagina website. Daarover is op de pagina Bouw je eigen portaalsite meer te lezen. Met een kant en klaar startpagina script is het niet meer nodig om zelf te programmeren. Ook is het belangrijk dat u een domeinnaam met webhosting heeft.

Na de installatie van het script heeft u een functionerende startpagina website. Het is mogelijk om aan te melden als paginabeheerder op uw startpagina website. Het account wat met registratie kan worden aangemaakt, kan men gebruiken om de eigen startpagina’s te beheren. Verder heeft u de mogelijkheid om de startpagina’s te voorzien van een aantal diverse widgets. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kunnen het gewenste subdomein en de titel van de nieuwe startpagina worden ingevoerd. Men kan de metagegevens van iedere afzonderlijke pagina uiterst makkelijk instellen.

Gaat u over tot de aankoop van een kant en klaar startpagina script? Daarbij kunt u per rubriek de meta zoekwoorden en meta beschrijving invoeren via het startpagina script. Dit maakt een startpagina script enorm interessant voor iedereen die linkbuilding werkzaamheden verricht. Het aanmaken van een relevant stuk tekst in een linkcategorie is uiterst simpel te doen. Met behulp van het script kunt u daarnaast de kosten vrij simpel terugverdienen. Hiervoor zijn er voldoende mogelijkheden die het startpaginascript biedt. Zou u graag enkele banners aan uw website toevoegen? Het plaatsen van banners is met behulp van het beheergedeelte simpel te doen. Met behulp van een banner rotator kunnen banners worden afgewisseld.