Het bouwen van uw eigen startpagina website

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Middels een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Backlinks vormen een belangrijk deel van de startpagina website.

Een startpagina website is enorm interessant voor linkbuilding. De mogelijkheid om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Portaalsite ontwikkelen tips. Het startpagina script is gemakkelijk te installeren op uw webruimte.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het plaatsen van een database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Het beheer van uw website kunt u na de installatie simpel doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Een bezoeker kan zich aanmelden middels uw website en vervolgens simpel een eigen startpagina maken. Verder mag men bij een nieuwe startpagina bovendien het subdomein van de startpagina kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Men kan middels de beheergedeelte makkelijk een dochterpagina updaten. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Met het script krijgt u de beschikking over verschillende mogelijkheden. Het verkopen van links is met het script gemakkelijk te doen. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Een andere optie is het aanmaken van banners. Het aanmaken van een Google Adsense blokje is heel eenvoudig.