Het bouwen van je eigen portaalsite

Tegenwoordig zijn startpagina’s veel uitgebreider dan dat ze alleen maar als linkverzameling fungeren. U kunt er allerlei andere informatie op kwijt. Verder is het met een startpagina script mogelijk om uw eigen startpagina site in elkaar te zetten. Op het moment dat u daarin interesse heeft, kunt u Startpagina aanmaken eens doornemen. In dat artikel vindt u een link naar een betaalbaar PHP script voor het bouwen van een eigen startpagina website.

Het startpagina script leent zich prima voor het genereren van online inkomsten. Het startpaginascript bevat functies die u helpen bij het verkopen van backlinks op uw startpagina website. Het bedrag dat u voor een backlink vraagt vult u in de beheeromgeving in en het startpagina script regelt de rest voor u. Dit en meer is middels het beheerpaneel te regelen.

Banners kunnen door middel van banner rotatie worden afgewisseld. Wilt u code voor een affiliate banner toevoegen, dan is dat niet zo lastig. Diepgaande kennis van zaken is totaal niet nodig.

Nuttig zijn startpagina’s bovendien als u linkbuilding activiteiten verricht. Een afzonderlijke startpagina zal doorgaans rondom een bepaald thema zijn opgebouwd. Een dochterpagina krijgt een eigen subdomein toegewezen. Men kan opgeven welke subdomein men graag gekoppeld heeft aan zijn startpagina. Zo kan verder het subdomein zoekwoorden bevatten die belangrijk zijn voor uw sites. Het is mogelijk om in een categorie nog een afzonderlijke tekst met informatie toe te voegen.

U kon het hierboven reeds lezen. Naast links kunt u bovendien allerlei andere componenten plaatsen. Er is bijvoorbeeld een widget waarmee het laatste nieuws op een dochterpagina te zien is. Een andere optie is een weerkaartje toevoegen. Met behulp van het script is zoiets snel toe te voegen. Zonder dat u kennis van websites bouwen nodig heeft. Wilt u de kleuren van een startpagina wijzigen dan is dat verder zo geregeld.