Het bouwen van een moderne portaalsite

Wilt u meer informatie over het starten van uw eigen startpagina website? Wij helpen u in de juiste richting. Een startpagina website bestaat voor een groot deel uit links naar andere websites. Men heeft de links gecategoriseerd op thema. Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. De sites waarnaar wordt verwezen op een individuele dochterpagina zullen over dat enkele onderwerp gaan.

U kunt zelf aan de slag gaan om een startpaginascript te bouwen. Echter kan dit best lang duren. Wilt u direct aan de slag, dan kunt u een kant en klaar startpaginascript kopen. Over kant en klare scripts is op Het realiseren van een nieuwe startpagina website meer informatie te vinden. Met een kant en klaar startpagina script is het niet meer nodig om zelf te programmeren. Webruimte en een eigen domein registreren zijn eveneens nodig voor uw eigen startpagina website.

Als de installatie klaar is, heeft u de beschikking over uw eigen startpagina website. Bezoekers kunnen zich op uw startpagina website registreren. Het account wat met registratie kan worden aangemaakt, kan men gebruiken om de eigen startpagina’s te beheren. Widgets toevoegen op de dochterpagina’s is behoorlijk eenvoudig gedaan. Men mag zelf een subdomein kiezen bij het toevoegen van een nieuwe dochterpagina. Het is daarnaast mogelijk om de meta keywords en meta description per startpagina in te vullen.

Schaft u het script aan waarover in het eerder genoemde artikel wordt gesproken? Per afzonderlijke rubriek is er doorgaans de optie om de metagegevens in te stellen. Het script kan uiterst handig zijn in het geval dat u iets doet met linkbuilding. Per rubriek is bovendien een stuk tekst toe te voegen op de diverse dochterpagina’s. Het terugverdienen van de kosten die u met het script heeft, is enorm eenvoudig. Het script biedt faciliteiten om dat zeer makkelijk te kunnen doen. Wilt u enkele banners aanmaken op uw startpagina site? Het startpagina script heeft functionaliteit waardoor u dat erg gemakkelijk kunt doen. Banner rotatie is daarbij mogelijk.