Het beginnen van een nieuwe startpagina website

Zoals de naam vast zegt bestaat een startpagina website grotendeels uit startpagina’s. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze wijze simpel opvragen. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. De bezoeker zal de inhoud van de correcte dochterpagina te zien krijgen. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. U kunt een script waar de functionaliteit alvast inzit, voor weinig geld reeds aanschaffen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Men heeft het inlogsysteem tevens zo veilig mogelijk gemaakt.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpagina script. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan uw startpagina website kan doen. Het is belangrijk dat uw startpagina website voldoende beveiligd is. Op de pagina Eigen startpagina wordt een prima startpagina script genoemd. Wanneer u het script gekocht heeft, kunt u het script direct op een hostingpakket installeren. Het samenstellen van uw eigen startpagina website is met behulp van het script in een zucht en een scheet gedaan. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina mag u een subdomein opgeven waarmee de startpagina in het vervolg te bereiken is. Het startpagina script is goed gedocumenteerd.

Het beheer wordt door het startpagina script simpel gemaakt. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geplaatst. Bij elk bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd.