Goedkoop een marktplaats maken

Bent u van plan om een advertentie website te starten? Indien u geen verstand van de techniek heeft, dan is het toch nog mogelijk een eigen advertentie te beginnen. Met behulp van een advertentie script is het verder zonder technische kennis te doen. U krijgt dan een configurabele advertentie website. Er wordt door het marktplaats script voor gezorgd dat adverteerders zich gemakkelijk kunnen registreren op uw site en een nieuwe advertentie kunnen plaatsen. Het reageren op een advertentie is behoorlijk makkelijk middels een reactieformulier te doen. Via een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

Een eigen marktplaats starten kan zorgen voor extra inkomsten. Meer over een advertentie script is te vinden met behulp van marktplaats script. Het is niet nodig om technische kennis te hebben om dat op te zetten. U hoeft geen ontwikkelaar meer in te huren ervoor, want de benodigde functionaliteiten zitten in het script. U krijgt de beschikking over een beheerpaneel. Uw marktplaats website is daarmee zeer simpel te beheren.

U krijgt ook de mogelijkheid om eenvoudige banners toe te voegen aan uw eigen marktplaats website. Het is mogelijk om een Google Adsense blokje aan uw advertentie website toe te voegen. Tevens kunt u makkelijk affiliate banners aan uw marktplaats website plaatsen wanneer u dat wilt. Het systeem bevat ingebouwde banner rotatie.

Bij de ontwikkeling van het marktplaats PHP script is tevens rekening met zoekmachines gehouden. Meta keywords en de meta description van uw website geeft u gedurende de installatie op. Deze zijn later met behulp van de beheerpaneel eenvoudig te wijzigen, wanneer de behoefte daarvoor ontstaat. Ook kunt u zoekwoorden en een beschrijving voor de verschillende categorieën op uw advertentie website invullen. Op de website worden de 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, in een apart blokje weergegeven.