Gemakkelijk een uitgebreide portaal website ontwikkelen

Het maken van een startpagina website is relatief eenvoudig als u van een daarvoor bedoeld PHP script gebruik maakt. Het voordeel van zo een script is dat er geen aparte mappen voor de losse startpagina’s gemaakt hoeven te worden. Alle pagina inhoud van alle pagina’s wordt opgeslagen in de database. De inhoud van de corresponderende dochterpagina wordt bij een bezoek ingelezen uit de database en vervolgens aan de bezoeker getoond.

Een script waarbij het op de bovenstaande manier werkt is online aan te schaffen. Navigeer naar de website van de aanbieder via de links op Beheer professioneel een eigen portaalsite. Op verschillende manieren is voor de aanschaf van het PHP script te betalen. Per e-mail zult u ook de download link ontvangen. Mocht het noodzakelijk zijn, dan is met behulp van de link in de e-mail opnieuw het script te downloaden.

De instellingen van uw site zijn via het beheerpaneel aan te passen. U kunt daar de prijs van een link instellen. Ook zijn de meta gegevens voor de zoekmachines daar aan te passen. In een afzonderlijk scherm kunnen de gebruikers op uw site worden beheerd. Zowel Belgische als Nederlandse bezoekers kunnen gemakkelijk betalen op deze manier. Is er een link toegevoegd aan uw website door iemand? U kunt dan per e-mail contact met de persoon opnemen om meer links te verkopen.