Gemakkelijk een moderne portaalsite ontwikkelen

U kunt relatief eenvoudig zelf een linkportaal beginnen. Het is daarbij van belang dat u de juiste middelen tot uw beschikking heeft. Het bouwen van uw linkportaal is gemakkelijker als u een speciaal daarvoor in elkaar gezet PHP script gebruikt. Met een reeds bestaand script hebben de programmeurs het werk al voor u gedaan.

Een startpagina website kan tevens vrij eenvoudig worden ingezet voor affiliate marketing. Als u de beschikking over het juiste PHP script heeft, dan is het kinderspel. Affiliate links zijn op dezelfde manier toe te voegen als reguliere links.

Wilt u meer over een dergelijk script weten? U zou dan Goede startpagina eens kunnen bekijken. Via dat artikel vindt u een link naar een goed PHP script voor het bouwen van uw eigen linkportaal. Het script kunt u kopen op de website van de ontwikkelaar. De bestanden van het PHP script kunt u meteen downloaden nadat u heeft betaald. Bent u benieuwd geworden, dan is het zeker raadzaam de link te volgen.

Eerst plaatst u de bestanden op uw webhosting pakket. De 1e keer dat u uw nieuwe website bezoekt, wordt het installatie script gestart. Gedurende het uitvoeren van het installatiescript kunt u de belangrijkste gegevens voor uw website doorgeven. U vult verder de gegevens van de database connectie in. Deze database zal door het script worden gebruikt om de content van uw startpagina website op te slaan.

U kunt de gegevens voor de zoekmachines per afzonderlijke dochterpagina opgeven. U kunt de dochterpagina’s per onderwerp indelen. Zo kunt u links plaatsen die over hetzelfde onderwerp gaan. Dit draagt bij aan een goede positie in de zoekresultaten van Google.

Klik op de bovenstaande link om meer informatie over het script te krijgen. Ook kunt u natuurlijk zelf een script bouwen. Dit kan echter tijdsintensief zijn. En u zult dan tevens over PHP kennis moeten bezitten. Een bestaand script bevat al de functies die u nodig heeft.