Eigen advertentiesite bouwen

Sommige scripts bevatten allerlei mogelijkheden. Met het aanbieden van onder andere de topadvertentie is een inkomen te generen met uw advertentie website. Met een topadvertentie blijven adverteerders bovenaan in het advertentie overzicht staan. De opties kunt u in de regel zelf instellen.

Het script biedt de mogelijkheid om per rubriek de zoekwoorden en een beschrijving voor de zoekmachines door te geven. In de beheeromgeving zult u deze velden voor het invoeren van metagegevens gemakkelijk kunt vinden. Bezoek de pagina Een eigen advertentie website bouwen voor meer informatie over het script. Het is niet noodzakelijk om u enorm hierin te verdiepen. U geeft de zoekwoorden op en u bent klaar.

Via dit beheeraccount kan iedere instellingen van uw website worden aangepast. Hoeveel foto’s maximaal bij een advertentie mogen worden geplaatst, kunt u via het beheerpaneel bijvoorbeeld instellen. Als u veel schijfruimte heeft, kan deze instelling een hogere waarde bevatten dan wanneer u weinig schijfruimte heeft.

Het script ondersteunt diverse betaalproviders. Zowel Mollie als DigiWallet zijn aan het script te koppelen. Met welke partij u het liefst zaken doet, kunt u zo eenvoudig zelf beslissen. Beide providers hebben betaalmethoden voor zowel Nederlandse als Belgische inwoners.

U kunt instellen hoe de paginanummering eruit ziet op de site. U past hier ook aan hoeveel advertenties er getoond dienen te worden per pagina van het advertentie overzicht. Verder heeft u complete controle over de kleuren van uw advertentie website.