Eenvoudige webwinkel

Misschien heeft u altijd al een eigen webwinkel willen hebben. Een webwinkel kunt u met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script vrij makkelijk beginnen. Een webwinkel beginnen kan eenvoudiger zijn als u een kant en klaar webwinkel script gebruikt. U vindt op php webshop veel informatie rondom het gebruik van een dergelijk webwinkel script. Als u de links volgt, komt u op de website terecht van de aanbieder. U kunt van verschillende betaalproviders gebruik maken die makkelijk aan het script te koppelen zijn. Door de betaalprovider worden er verschillende betaalmethodes aangeboden.

U kunt voor ieder product die u op uw online webshop wilt plaatsen, een bepaalde categorie kiezen. Bij elke rubriek kan een overzicht van producten getoond worden. U kunt banners van de producten tonen. U kunt ook via affiliate banners wat bijverdienen aan uw PHP webshop.

Ook kunt u gebruik van affiliate feeds maken die worden ingeladen. In een affiliate feed kunt u producten van derden als gewone producten tonen. U kunt zo ook affiliate inkomsten genereren met uw online webwinkel.

U kunt de webshop in meerdere talen draaien. Het is mogelijk om zowel Nederlands als Engels als taal in te stellen. Er kan tevens een webshop op maat in elkaar worden gezet. Ook als u geen verstand van webshops beginnen heeft, behoort het tot uw mogelijkheden.