Eenvoudig webshop beginnen

Ziet u wat in de mogelijkheid om via een webwinkel online uw producten te verkopen? Met behulp van in PHP ontwikkelde scripts kan dat eenvoudig worden geregeld. Zou u een dergelijk script willen gebruiken? De pagina PHP webshop bevat daar informatie over. Als u de links volgt, komt u op de website terecht van de aanbieder. U kunt van verschillende betaalproviders gebruik maken die makkelijk aan het script te koppelen zijn. Meestal zal de betaalprovider een aantal betaalwijzen ondersteunen, waaronder betalen met iDEAL.

Alle producten die u binnen uw online webshop wilt plaatsen, kunt u in een categorie plaatsen. Binnen iedere categorie kunt u een overzicht van alle producten binnen die categorie weergegeven. U kunt de producten in het overzicht ook afwisselen met banners. Door middel van affiliate marketing kunt u via banners wat bijverdienen naast de inkomsten die u uit de verkoop van uw eigen producten haalt.

U kunt verder gebruik maken van affiliate feeds. Binnen uw webshop kunnen er op deze wijze producten van derden aangeboden worden. Het is een manier om uw webshop gevuld te houden op het moment dat u niet veel producten heeft om te kunnen verkopen.

Het zal niet lastig om het kleurschema van uw website te wijzigen. Ook bij deze handeling is geen enkele technische kennis vereist. Met de muis selecteert u voor diverse onderdelen van uw website een geschikte kleur. Verder wijzigt u heel eenvoudig de positionering van het menu.