Eenvoudig uw favoriete sites online op een rij

Een eigen startpagina website kan in elkaar worden gezet wanneer u het juiste script daarvoor gebruikt. Verderop in dit artikel vindt u een link waarmee u meer kunt lezen over deze handige tool. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Via uw website kunnen beheerders zich aanmelden voor hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Een eigen startpagina kan worden samengesteld met behulp van een eigen account.

Kunt u een dergelijk script wel gebruiken? Dan kunt u de pagina eigen startpagina eens bekijken. Er is daar ook een link te vinden naar de site van de ontwikkelaar van deze krachtige tool. Deze simpel te gebruiken tool om uw eigen website in te richten, is daar ook te downloaden. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Er is tevens eenvoudig ondersteuning bij het gebruik van dit script te krijgen. Een eigen startpagina kan volledig worden ingericht door een beheerder.

De links kunnen eenvoudig op een pagina geplaatst worden. De kleuren van hun startpagina kunnen ze volledig naar wens inrichten. Een passief inkomen kan met een eigen website eenvoudig opgebouwd worden. Wanneer u het script gedownload heeft, kunt u de bestanden heel makkelijk plaatsen op de webserver. Er is een installatieprogramma meegeleverd dat direct na het overzetten van de bestanden kan worden gestart. Binnen dat installatieprogramma kunt u de gegevens voor uw eigen website invoeren. U kunt een passende titel bedenken voor uw website, die u tijdens het installeren kunt invullen. Verder kunt u de gegevens voor de zoekmachines eenvoudig invoeren gedurende de installatie.

U kunt makkelijk een link via uw website verkopen. De betaling voor een nieuwe backlink verloopt direct via uw eigen site. De link wordt na de betaling direct op de website geplaatst. U kunt een ander tarief rekenen voor een link op de voorpagina dan een link op een gewone startpagina.