Eenvoudig uw bookmarks online op een rij

Een linkportaal website kan met een daarvoor bedoeld PHP script worden opgericht. Er geldt hierbij geen beperking op de hoeveelheid startpagina’s die kan worden toegevoegd aan de site. U kunt bezoekers de mogelijkheid geven hun eigen startpagina aan te maken en te beheren.

Op een startpagina kunt u verschillende widgets plaatsen. Een voorbeeld is een nieuwsblokje. U kunt de pagina Houd je bookmarks online gemakkelijk bij bekijken voor meer informatie over een PHP script waarmee u zelf een startpagina website kunt oprichten. Het script bevat een betaalkoppeling waarmee eenvoudig backlinks aangekocht kunnen worden door derden.

Er wordt tijdens het installeren een homepage geïnstalleerd waarop u content kunt plaatsen. U kunt links en speciale blokken plaatsen. U kunt een widget gebruiken om bijvoorbeeld het laatste nieuws of een weerkaart te tonen. De uitstraling van iedere dochterpagina kan individueel worden gewijzigd.

Ook kunt u via banners geld verdienen. Denk aan affiliate banners. Een netwerk waarbij u zich kunt aanmelden is bijvoorbeeld Daisycon. Het affiliatenetwerk Tradetracker is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing.