Eenvoudig een eigen startpagina website samenstellen

Het is mogelijk om op diverse manieren een online inkomen op te zetten. Een manier is het opbouwen van een eigen website. Het hebben van bezoekers is daarbij uiterst belangrijk. Het helpt om daarbij op de eerste pagina van Google vermeld te worden. Het is daarbij interessant om linkjes naar uw eigen website te hebben. Daarbij kan een eigen startpagina helpen om dergelijke backlinks te bouwen.

Het artikel hoe maak je een startpagina bevat informatie over linkbuilding. Via dat artikel vindt u een link waarmee u een startpagina script kunt downloaden. Het script is voorzien van een apart installatieprogramma. Een nieuwe beheerder van een eigen startpagina kan zich heel gemakkelijk via een aanmeldformulier aanmelden.

Bezoekers kunnen links aanmelden en daarvoor betalen. U kunt aan een voorpagina link een ander bedrag koppelen dan voor een link op een gewone dochterpagina.

Er worden meerdere betaalgateways ondersteund. Daarbij kunt u bijvoorbeeld Mollie als betaalprovider instellen.

Aanwezig is een overzicht waarop de diverse startpagina’s worden weergeven. Er kan met dit overzicht heel gericht naar een dochterpagina over een specifiek onderwerp worden genavigeerd. De op een dochterpagina vermelde links hebben een bepaald thema. Dit heeft tot gevolg dat de vermelde websites hoger in de zoekmachines worden weergegeven. Het aantal bezoekers zal daardoor stijgen en u zult ook meer inkomsten met uw website genereren.

U wisselt reguliere links dan af met affiliate links. U zult met het PHP script ook in het beheerpaneel de voorpagina als een dochterpagina kunnen bewerken. Er zijn al veel klanten die het PHP script gebruiken. Een dergelijke website kunt u zien als een catalogus van websites.

Aanwezig is een overzicht waarop de diverse startpagina’s worden weergeven. Er kan met dit overzicht heel gericht naar een dochterpagina over een specifiek onderwerp worden genavigeerd. Links op een dochterpagina gaan alleen over een specifiek thema. De positie van de vermelde websites in Google wordt daardoor beter. U kunt meer bezoekers en daardoor meer inkomsten met uw website genereren.