Eenvoudig een eigen portaal site runnen

Wilt u een startpagina website bouwen? Met de juiste middelen is het ook voor u vrij eenvoudig te doen. Er is een PHP script waarmee het gemakkelijk kan. U kunt binnen een paar uur al uw eigen startpagina website hebben. De meeste functies die u nodig heeft zijn reeds onderdeel van een bestaand PHP script. U kunt vanuit de ontwikkelaar ook ondersteuning bij de installatie krijgen. De ontwikkelaar kan het op uw eigen hosting installeren voor u, als u dat wenst. Als u het echt wilt kunt u binnen enkele uren al een nieuwe startpagina website hebben.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. Zo een PHP script wordt op de pagina Startpagina overzicht besproken. De aanbieder biedt ondersteuning bij het installeren en het gebruiken van het PHP script. Een online handleiding kunt u op de website van de aanbieder vinden. De ontwikkelaar kan het script ook op uw hosting plaatsen als u dat liever heeft. U kunt de hosting ook tegelijkertijd met het script aanschaffen bij de aanbieder.

Klik op de bovenstaande link om meer informatie over het script te krijgen. U kunt vanzelfsprekend ook zelf een PHP script programmeren. Het kan echter tijd kosten om dit te doen. En u dient dan net de juiste kennis te hebben. Met een reeds bestaand script hebben de programmeurs het werk al voor u gedaan.

Met de beheeromgeving kunt u vrij eenvoudig een nieuwe startpagina samenstellen. Het is niet nodig om verschillende folders aan te maken op uw webhosting pakket voor de dochterpagina’s. Elk bezoek wordt door een centraal stukje code afgehandeld. Er wordt gekeken welke dochterpagina wordt aangevraagd. U kunt met behulp van de beheeromgeving ook gemakkelijk wijzigingen aan de homepage aanbrengen. De beheerder kan bij het maken van een nieuwe startpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina moet bestaan. Men kan rubrieken heel gemakkelijk slepen met de muis.