Een uitgebreide startpagina site vormgeven

Ook zonder eigen product is online geld verdienen mogelijk. Per verkoop ontvangt u dan een vergoeding. Er zijn een aantal affiliate netwerken waar u zich eenvoudig kunt aansluiten. Een eigen startpagina website is daar erg geschikt voor. We raden u aan om deze pagina goed door te lezen als u hier wel oor naar heeft.

Zou u graag geld verdienen op basis van affiliate marketing met een startpagina website, dan kunt u op Eigen startpagina meer lezen over zulke websites. U kunt heel eenvoudig affiliate links aan uw startpagina website toevoegen. Op die manier kunt u een startpagina website inzetten als een verkapte affiliate webshop. Het naar uw eigen wens aanpassen van uw website is prima te doen. Uw website kan er uitzien als een informatieve website. Wilt u ook links naar informatie op uw dochterpagina’s plaatsen naast de commerciële links dan is dat geen enkel probleem.

Ook kunt u linkbuilding aanbieden via uw startpagina website. Dat zal niet lastig zijn als u een professioneel script gebruikt. Er zullen hier doorgaans faciliteiten voor worden geboden door het script. Welk bedrag u voor linkplaatsing vraagt, kunt u helemaal zelf bepalen. Het formulier voor het aanmelden van een link is vanuit iedere dochterpagina eenvoudig te bereiken.

Affiliate banners op uw website kunnen worden geroteerd. Het is namelijk mogelijk om meerdere banners aan een bannerruimte toe te wijzen. Het is overigens geen enkel probleem om eigen banners toe te voegen aan uw startpagina website. Verder kunt u natuurlijk een Google Adsense blokje toevoegen. Variëren en kijken wat het beste voor u werkt, is dus prima mogelijk.

Heeft u ervoor gekozen om een kant en klaar script te gebruiken? Via het beheergedeelte kunt u de startpagina website compleet naar uw eigen smaak aanpassen. De inloggegevens voor deze beheeromgeving kunt u tijdens de installatie van het script instellen.

De bezoeker zal een melding te zien krijgen wanneer hij ongeldige gegevens in een formulier op uw website invult. Spam wordt daarnaast zoveel mogelijk tegengehouden.