Een uitgebreide portaal site oprichten

Het is niet ingewikkeld om een startpagina website in elkaar te zetten. U zou van een startpagina script gebruik kunnen maken. U kunt een link hieronder klikken voor meer informatie. Op een startpagina website krijgen dochterpagina’s een eigen subdomein. Het is niet noodzakelijk om folders aan te maken voor de verschillende dochterpagina’s

Staat bij u het in elkaar zetten van een startpagina website op de agenda? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Tevens is er een online handleiding van het script te vinden. Voor vragen kunt u verder bij de ontwikkelaar van het PHP script terecht. Wilt u hosting bij het script kopen dan is dat geen enkel probleem. Het benodigde SSL certificaat voor subdomeinen zit bij de hosting inbegrepen. Als u zo een script direct wilt aanschaffen, dan kan dat via de link op Eigen Startpagina. Vanuit de ontwikkelaar van het script is support aan te vragen. Op de site van de aanbieder van het script vindt u de handleiding. Ook kan de aanbieder het script zonder extra kosten op uw hosting pakket installeren. Het is eventueel mogelijk de hosting direct met het script aan te schaffen.

U heeft de mogelijkheid om per dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden op te geven. Het is gebruikelijk om per thema een aparte dochterpagina aan te maken. Zo kunt u links plaatsen die over hetzelfde onderwerp gaan. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

De webhosting voor een startpagina website is ook niet heel duur. De kosten zullen hooguit een paar tientjes per jaar zijn. Binnen korte tijd zijn deze kosten er met uw startpagina website weer uit te halen. Zo kunt u in eerste instantie geld verdienen met affiliate marketing via uw startpagina website. U kunt tevens backlinks via uw startpagina website verkopen. De functies hiervoor zitten in het script. Er kan redelijk wat tijd overheen gaan voor u zelf een dergelijk script heeft gemaakt. De programmeurs hebben dit reeds voor u ingebouwd.