Een nieuwe startpagina website realiseren

Het beginnen van een linkportaal is niet ingewikkeld. Het is een kwestie van de juiste tool gebruiken. U zou de linkportaal in de vorm van een startpagina website kunnen opzetten. De functies die u nodig zult hebben, zitten al in het script.

Ook kunt u her en der affiliate startpagina websites aantreffen. Als u de beschikking over het juiste PHP script heeft, dan is het kinderspel. Affiliate links zijn op dezelfde manier toe te voegen als reguliere links.

Kijkt u uit naar meer informatie hieromtrent? Dan kunt u de pagina Startpagina script installatie eens doornemen. Daar vindt u een link waarmee naar een handig PHP script wordt verwezen. U kunt dit script online aanschaffen. De files van het script zijn direct na uw betaling te downloaden. Het is een goed idee om de in dit artikel vermelde link te volgen.

Het is belangrijk dat u allereerst de bestanden op uw webruimte plaatst. De installatie wordt gestart bij uw eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website. Gedurende het uitvoeren van het installatiescript kunt u de belangrijkste gegevens voor uw website doorgeven. Verder vult u de gegevens voor de databaseverbinding in tijdens het uitvoeren van dit script. De content van uw startpagina website zal door het PHP script in de database worden opgeslagen.

U heeft de mogelijkheid om per dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden op te geven. U kunt de dochterpagina’s per onderwerp indelen. Links die u op de website plaatst zullen dan ook echt over een soortgelijk onderwerp gaan. Dit draagt bij aan een goede positie in de zoekresultaten van Google.

Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen. Zelf programmeren is ook mogelijk. Maar dat zal tijd kosten. Een script aanschaffen zal een tijdsbesparing inhouden. Een bestaand script bevat al de functies die u nodig heeft.