Een nieuwe startpagina online zetten

Mogelijk heeft u verschillende startpagina’s aangemaakt op de websites van derden. En is het starten van een eigen startpagina website iets dat u wel ziet zitten. Natuurlijk is dat mogelijk. Ook voor mensen zonder kennis van websites maken is dit mogelijk. Wat u nodig heeft is een PHP script dat u daarbij ondersteunt. Via de link naar de pagina eigen startpagina samenstellen komt u aan meer informatie. Een dergelijk script is in de programmeertaal PHP gemaakt. Voor een paar tientjes heeft u al zo een handig startpagina script. Met behulp van een bijzonder beheergedeelte op uw website past u de site eenvoudig aan.

U kunt gebruikersregistratie open zetten, zodat derden een dochterpagina aan kunnen maken. Door eenvoudigweg een instelling te wijzigen zet u het aanmeldformulier open. Heeft u het open gezet, dan kan een bezoeker via een registratieformulier zijn eigen gebruikersaccount aanmaken. Met een eigen account kan vervolgens worden ingelogd en kunnen startpagina’s worden beheerd.

Verder is de mogelijkheid om een betaalde link toe te voegen er. Men betaalt via uw website en de link wordt direct geplaatst. Zelf hoeft men dan geen dochterpagina meer te bouwen. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. Hiervoor kan men afzonderlijk de prijs instellen. Een uitstekende keuze op het moment dat u alleen een link wilt en geen tijd heeft voor een nieuwe startpagina maken.

Het plaatsen van ander soort componenten op uw dochterpagina kan ook. Een optie is bijvoorbeeld het inlezen en weergeven van het meest recente nieuws. U kunt informatieve teksten plaatsen op uw startpagina wanneer u dat wilt. U kunt op deze wijze extra waarde toevoegen aan uw verschillende startpagina’s. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Een bezoeker kan via dat subdomein snel een specifieke startpagina bereiken. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.