Een nieuwe startpagina maken

U kunt een startpaginascript zien als een speciale versie van een CMS systeem. Of een bestaande startpagina website wordt overgezet naar een nieuw PHP script. Een startpagina website bestaat uit diverse dochterpagina’s die allemaal een eigen onderwerp hebben. Sinds de website startpagina.nl zijn er veel Nederlandse startpagina sites met dezelfde opmaak en structuur bijgekomen. Ook kan er een uniek subdomein aan uw startpagina worden gekoppeld. Uiteraard mag het subdomein niet al in gebruik zijn.

Goede tips voor het maken van een nieuwe startpagina kunt u ook in startpagina script vinden. Als een bezoeker een account aanmaakt dan kan hij daarmee op uw site inloggen. Eenmaal ingelogd dan kan een gebruiker een eigen startpagina in elkaar zetten. De programmeertaal PHP wordt meestal voor het bouwen van een startpagina script gebruikt. Het script zal de gegevens in een database moeten kunnen opslaan. U dient het script te installeren op uw webhosting pakket. In veel gevallen is er support bij de aanbieder aan te vragen. Verder heeft het script nog een mooi eigenschap. U kunt met het script inkomsten genereren met het verkopen van links. Een link wordt automatisch geplaatst. Hierbij is een vereiste dat u interessante startpagina dochters heeft en men uw website graag bezocht.

U dient bij het bouwen van een goede startpagina verschillende aspecten in de gaten te houden. Houd in het achterhoofd dat de startpagina er voor de bezoekers goed moet uitzien. Pas wanneer de startpagina website voor de bezoekers goed is, zal de zoekmachine de startpagina ook als goede startpagina website herkennen. Startpagina’s zijn nu eenmaal typisch Nederlands. De structuur en de opmaak zoals wij die van de startpagina’s kennen zul je niet snel in andere landen vinden.