Een nieuwe portaalsite realiseren

Het maken van een startpagina website is relatief eenvoudig als u van een daarvoor bedoeld PHP script gebruik maakt. U hoeft geen mappen op het webhostingpakket aan te maken voor de dochterpagina’s van uw website. Het script zal van een database gebruikmaken waarin de content van alle afzonderlijke startpagina’s zal worden opgeslagen. Het script kijkt welke dochterpagina wordt opgevraagd en zal de corresponderende content tonen aan de bezoeker.

Zou u graag zelf aan de slag willen met een startpagina website die op bovenstaande efficiënte wijze te werk gaat? U kunt via de links op Een uitgebreide startpagina website ontwikkelen navigeren naar de site van de aanbieder van dit script. De betaling voor de aanschaf van het script kan op diverse manieren verricht worden. Per e-mail zult u ook de download link ontvangen. Later kunt u via de link in de e-mail opnieuw het script downloaden mocht dat nodig zijn.

Op het moment dat u een nieuwe startpagina aanmaakt, kunt u kiezen tussen 3 en 4 kolommen. Dit kan per individuele dochterpagina worden ingesteld. De categorieën van uw pagina kunnen binnen deze kolommen geplaatst worden. In een categorie kunnen zowel links als verschillende soorten widgets worden toegevoegd.