Een mooie startpagina maken

Bouwt u een startpagina, dan is de kans groot dat het een Nederlandse startpagina betreft. De eerste website met de indeling in dochterpagina’s en rubrieken was dan ook een Nederlandse website. Hoewel u ze met link directories kunt vergelijken, zien ze er anders uit. Uiteindelijk was startpagina.nl de eerste met de indeling in dochterpagina’s en rubrieken op de dochterpagina’s.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s nog altijd zeer handig. Kosteloos kunt u op een aantal verschillende websites een eigen startpagina samenstellen. Zo wordt het mogelijk om wat links naar uw website te bouwen, zonder dat u daarvoor geld hoef te betalen. Wilt u zelf een startpagina website bouwen dan is het slim daarvoor gebruik te maken van een startpaginascript. U heeft een startpagina script, een domein en webhosting nodig voor uw eigen startpagina website. U leest hier meer over in het artikel online marketing. Online inkomen generen kan met het script. U kunt links op de website verkopen.

De gebruikers van uw website kunnen heel gemakkelijk een eigen startpagina maken. Hiervoor dienen zij zich wel eerst via het aanmeldformulier aan te melden op de website.. Men kan dit account gebruiken voor het bewerken en aanmaken van startpagina’s. Natuurlijk moet het dan wel om een eigen startpagina gaan. Met een eigen startpagina website bent u beheerder met alle rechten. Dan kunt u wel alle startpagina’s wijzigen.

Als eerste zet u de bestanden van het startpagina script op uw webruimte. Dit kan met een FTP programma. En wanneer u met uw browser navigeert naar uw website, zal automatisch het installatiescript starten. Het script vraagt u om een aantal belangrijke gegevens. Zo bepaalt u tijdens de installatie wat de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw beheerdersaccount zullen zijn. Als de installatie klaar is kunt u inloggen en de kleuren van uw startpagina website wijzigen. Van de verschillende rubrieken op een startpagina kunt u ook weer afzonderlijk de kleuren instellen.