Een moderne startpagina website bouwen

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Backlinks vormen een belangrijk deel van de startpagina website.

Een startpagina website is zeer interessant voor linkbuilding. Er zijn diverse dochterpagina’s die doorgaans een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. Middels het artikel Startpagina overzicht kunt u informatie vinden over een startpagina script dat gemakkelijk is in het gebruik. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het overzetten van de bestanden en een database toevoegen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Het beheer van uw website kunt u na de installatie simpel doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Men kan zich met behulp van uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Tevens mag men bij een nieuwe startpagina bovendien het subdomein van de startpagina kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Men kan via de beheerpaneel eenvoudig een dochterpagina updaten. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U krijgt met het script de optie om geld te verdienen. Daar zijn verschillende opties voor. Zo kunt u backlinks via uw startpagina website verkopen. Bezoekers kunnen op diverse wijzen betalen voor een link. Daarnaast plaatst u uiterst makkelijk banners op uw site. Het is behoorlijk makkelijk om een affiliate banner te plaatsen.