Een moderne startpagina site ontwikkelen

Lijkt het beginnen van een eigen startpagina website u wel wat? Zonder HTML kennis is het eenvoudig op te zetten met een bepaald script. Het is niet noodzakelijk om zelf een script hiervoor te laten bouwen. Het is met een kant en klaar PHP script heel gemakkelijk te realiseren.

Wilt u met uw website producten van andere partijen aanbieden, dan is dat heel eenvoudig te regelen. U hoeft daarvoor slechts een zogeheten affiliate feed in te laden. Wanneer er via uw website een product verkocht wordt, ontvangt u een percentage van het aankoopbedrag.

U krijgt met het script een beheerpaneel waarmee de website eenvoudig aan te passen is. U kunt via het beheerpaneel heel gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in de kleurstelling van uw website. Via de beheeromgeving kunt u tevens banners aan uw site toevoegen. Met een daarvoor bedoeld PHP script kunt u gemakkelijk een eigen startpagina website realiseren. Meer informatie daarover is te vinden op marktplaats script kopen.

Van elke link kunt u zien hoe vaak bezoekers op de link geklikt hebben. Zo kunt u precies zien welke websites vaak worden bekeken en welke niet. Links kunnen op plekken worden geplaatst die uit commercieel oogpunt aantrekkelijk zijn.

De installatie kan heel gemakkelijk worden doorlopen. U heeft de mogelijkheid om een username en een password in te vullen terwijl het installatieproces draait. Wilt u uw website hoger in Google krijgen dan kunt u daarvoor verschillende technieken gebruiken. Het bouwen van backlinks naar uw website is daarbij van groot belang. U kunt een backlink zien als een aanbeveling. Daarmee stemt u eigenlijk uw website omhoog.