Een moderne startpagina site bouwen

Ziet u het wel zitten om zelf een startpagina website te beginnen? Met de juiste tools is er niet veel kennis van de techniek voor nodig. Er is een PHP script waarmee het gemakkelijk kan. U kunt binnen een paar uur al uw eigen startpagina website hebben.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. Zo een PHP script wordt op de pagina Een uitgebreide portaal site realiseren besproken. U kunt gemakkelijk support aanvragen bij de ontwikkelaar van het script. De handleiding van het script vindt u op de site van de ontwikkelaar. Ook biedt de ontwikkelaar aan het script de eerste keer gratis voor u te installeren als u het script heeft gekocht. Het is eventueel mogelijk de hosting direct met het script aan te schaffen.

Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen. U kunt vanzelfsprekend ook zelf een PHP script programmeren. Hier kan aardig wat tijd in gaan zitten. Met het aanschaffen van een script bespaart u tijd. U kunt zich direct concentreren op de daadwerkelijke content.

U kunt het zo instellen dat bezoekers zich kunnen registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Er hoeven geen mappen op de server aangemaakt te worden. Een centraal stukje code handelt de bezoeken aan de diverse dochterpagina’s af. Het centrale stukje code controleert welke dochterpagina de bezoeker precies opvraagt. U kunt met behulp van de beheeromgeving ook gemakkelijk wijzigingen aan de homepage aanbrengen. De beheerder kan bij het maken van een nieuwe startpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina moet bestaan. Met behulp van de muis kunnen rubrieken vrij eenvoudig worden geplaatst.