Een moderne portaalsite beheren

Een startpagina website is vrij eenvoudig in te zetten wanneer u affiliate marketing wilt doen met behulp van uw eigen website. Het toevoegen van een affiliate link werkt hetzelfde als een gewone link aan uw website toevoegen. Het zelf bouwen van een dergelijk script is niet nodig en dat is een groot voordeel. U kunt daarnaast foto’s plaatsen waarbij het zelfs mogelijk is de afbeelding van een externe URL op te halen.Op de pagina die in dit artikel wordt genoemd, valt meer over een dergelijk script te lezen. De informatie die nodig is om met het script aan de slag te gaan, kunt u op die pagina vinden. Ook vindt u op die pagina een link waarmee het script is te downloaden.

Het script heeft uiteenlopende mogelijkheden. Om subdomeinen goed te laten werken, is het niet nodig om een afzonderlijke map voor iedere dochterpagina aan te maken. Het script handelt dit allemaal voor u af. Er is recent een script ontwikkeld waarmee het maken van een startpagina site heel makkelijk kan. U kunt er meer over lezen op Makkelijk een nieuwe portaalsite beheren. Men heeft bij de ontwikkeling van het script gebruikgemaakt van de scripttaal PHP. Deze taal wordt door het gros van de hostingproviders ondersteund.

Per individuele dochterpagina kunnen de meta keywords worden ingesteld. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Links die u op de website plaatst zullen dan ook echt over een soortgelijk onderwerp gaan. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

U kunt vrij eenvoudig een nieuwe startpagina aanmaken met behulp van het beheerpaneel. Het is niet nodig om verschillende folders aan te maken op uw webhosting pakket voor de dochterpagina’s. De centrale code van het script handelt iedere aanvraag af. Het centrale blok code zal de juiste pagina gegevens uit de database ophalen. Met het script kan ook de homepage van uw startpagina website worden gewijzigd. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan men het aantal gewenste kolommen kiezen. Men kan de rubrieken heel gemakkelijk verplaatsen met behulp van de muis.