Een moderne portaal website bouwen

U kunt een PHP script dat bedoeld is voor het maken van een startpagina website, ook eenvoudig inzetten voor het maken van een affiliate website. Een affiliate link plaatsen is niet anders dan het toevoegen van een reguliere link aan een dochterpagina. Het voordeel van een PHP script aanschaffen hiervoor, is dat u niet meer zelf hoeft na te denken over de HTML code van uw website. Als u het echt wilt kunt u binnen enkele uren al een nieuwe startpagina website hebben. Voor weinig geld is een groot deel van het werk al voor u gedaan. U kunt vanuit de ontwikkelaar ook ondersteuning bij de installatie krijgen. De ontwikkelaar kan het op uw eigen hosting installeren voor u, als u dat wenst. De nieuwe site kan binnen een paar uur al online zijn, als u dat wilt.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. Het artikel Startpagina aanmaken spreekt over een dergelijk script. Vanuit de ontwikkelaar van het script is support aan te vragen. Op de site van de ontwikkelaar vindt u de online handleiding. Het script kan zonder verdere kosten op uw hosting worden geïnstalleerd door de ontwikkelaar. Ook biedt de aanbieder hosting aan, die u samen met het script voordelig kunt aanschaffen.

Per individuele dochterpagina kunnen de meta keywords worden ingesteld. In de regel zal er per thema een afzonderlijke startpagina op de website worden samengesteld. Zo is het mogelijk om de links te plaatsen op een pagina die ook echt over hetzelfde onderwerp gaat. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

Voor een startpagina website hoeft u niet direct het duurste hostingpakket af te sluiten. Voor minder dan honderd euro per jaar bent u klaar. Deze kosten zijn binnen zeer korte tijd weer terug te verdienen. Zo kunt u in eerste instantie geld verdienen met affiliate marketing via uw startpagina website. Daarnaast kunt u backlinks aan derden verkopen. De functies hiervoor zitten in het script. Realiseert u zich dat zelf programmeren redelijk wat tijd zou kosten. Bij een kant en klaar script zijn allerlei nuttige functies al voor u gemaakt.