Een eigen startpagina online zetten

Wellicht heeft u bij een bestaande startpagina website al eens een dochterpagina aangemeld. Het kan zijn dat u ook graag een eigen startpagina website wilt runnen. Uiteraard kan dat. Ook op het moment dat u helemaal niets weet over websites maken. Dat is eenvoudig te realiseren via een PHP CMS script. Via de link naar de pagina Eigen startpagina komt u aan meer informatie. Men gebruikt de programmeertaal PHP voor het maken van zo een script. Voor een paar tientjes heeft u al zo een handig startpagina script. Het script bevat een beheerpaneel waarmee u startpagina’s aanmaakt.

Staat u gebruikersregistratie toe, dan kunnen anderen ook een startpagina aanmaken op uw website. Dat doet u heel eenvoudig met een simpele instelling. Staat gebruikersregistratie aan dan kan de bezoeker via een formulier zich aanmelden. Met het account dat vervolgens wordt gecreëerd, kan de bezoeker zelf een startpagina aanmaken en beheren.

Ook kan men een betaalde link toevoegen aan uw website. Men betaalt via uw website en de link wordt direct geplaatst. Zelf hoeft men dan geen dochterpagina meer te bouwen. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. Er kunnen verschillende prijzen hiervoor worden ingesteld. Een uitstekende keuze wanneer u alleen een link wilt en geen tijd heeft voor een nieuwe startpagina maken.

Tevens kunt u naast links allerlei andere dingen toevoegen aan uw startpagina. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de weersverwachting voor de komende weer te tonen. RSS feeds van verschillende websites tonen is geen enkel probleem. Zo voegt u op verschillende manieren weer extra waarde toe aan uw startpagina. Startpagina’s op uw website krijgen hun eigen subdomein toegewezen. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Bezoek snel de link die eerder in dit artikel is genoemd om zelf een startpaginascript aan te schaffen.