Een eigen portaalwebsite ontwikkelen

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. De link zal direct na de online betaling worden geplaatst. Verder kan er een link terug worden geplaatst door de website eigenaar.

U kunt met affiliate banners extra inkomen verdienen waarbij de banners op strategische posities kunnen worden geplaatst. U kunt verder inkomen genereren door backlinks te verkopen. Daarbij betaalt de aanmelder online voor de backlink.

Een onderdeel van de site is het beheerpaneel waarmee de site gewijzigd kan worden. De kleurstelling van uw startpagina website is via de beheeromgeving gemakkelijk aan te passen. Tevens kunt u met het beheerpaneel banners plaatsen op de website. Op de pagina eigen startpagina is voldoende informatie te vinden over hoe dat doen is met behulp van een script.

Er worden statistieken bijgehouden: van iedere link is het aantal kliks bekend. Zo kunt u precies zien welke websites vaak worden bekeken en welke niet. Backlinks kunnen op uit marketing oogpunt perfecte plekken worden geplaatst.

Wilt u een eigen startpagina site bouwen? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Het is niet noodzakelijk om zelf een script hiervoor te laten bouwen. Met een reeds bestaand script kan dat namelijk heel makkelijk. Een hogere positie in de zoekmachines is op diverse wijzen te realiseren. Wat in ieder geval werkt, is het bouwen van links naar uw website. Elke link kan worden gezien als een stem voor uw site. De waardering door zoekmachines is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de backlinks.