Een eigen portaal website bouwen

Het is goed om zelf een startpagina website te hebben voor linkbuilding. Zelf een dergelijk script bouwen is geenszins nodig. Een kant en klaar script helpt u op weg. Een dergelijk script is relatief gemakkelijk te installeren op een webhostingpakket. U kunt links op een flink aantal websites zonder extra kosten toevoegen. Het aanmaken van een eigen startpagina is op veel van deze websites gratis te doen. Wel is het zo dat er soms voorwaarden aan uw startpagina worden gesteld.

U zou Betaalbaar een eigen startpagina site ontwikkelen kunnen raadplegen wanneer u eventueel interesse heeft in een reeds bestaand script voor het beheer van uw startpagina website. Via een startpagina website is het genereren van affiliate inkomsten goed te doen. Het is niet lastig om affiliate links te plaatsen op uw startpagina website. Het aanmelden als nieuwe paginabeheerder is eenvoudig te doen. Na het aanmaken van een startpagina kan men met het account blijven inloggen om de startpagina te beheren. Er zijn scripts te koop waarmee het samenstellen van een eigen startpagina website eenvoudig te doen is.

Wilt u geld verdienen met een eigen startpagina website? Affiliate marketing is niet het enige dat u kunt inzetten. Inkomsten zijn ook te generen met het aanbieden van betaalde links. De prijs van een links is in het beheergedeelte eenvoudig in te voeren. Een bezoeker kan online voor de link betalen. Het script controleert of de betaling goed is gegaan. Een link wordt direct geplaatst wanneer de betaling probleemloos is verlopen. Dit betekent dat u zelf niet veel hoeft te doen wanneer er een link wordt toegevoegd.