Een eigen portaal website beheren

Voor het promoten van websites kan een startpagina website prima worden ingezet. Backlinks kunt u op een startpagina website eenvoudig categoriseren. Via het beheerpaneel kunnen per afzonderlijke startpagina de relevante zoektermen worden ingevuld. Dit zorgt ervoor dat het technische aspect van SEO door de website uit handen wordt genomen. U kunt op een groot aantal Nederlandse startpagina websites terecht voor het plaatsen van backlinks. Er zal doorgaans geen bedrag worden gerekend op het moment dat u zelf een dochterpagina samenstelt. Houd er wel rekening mee dat er soms voorwaarden worden gesteld voor wat betreft het minimum aantal links op uw dochterpagina.

Het is jammer wanneer uw dochterpagina wordt verwijderd omdat u een dergelijke voorwaarde over het hoofd ziet. U vermijdt dit soort situaties met een eigen startpagina website, waarover u op Een nieuwe portaalwebsite maken meer kunt lezen. U kunt met behulp van een PHP script vrij simpel een startpagina website maken. U hoeft dan geen rekening met de voorwaarden van anderen te houden. Het verkopen van links op uw startpagina website is heel gemakkelijk. Daarbij kunt u zelf bepalen welk bedrag er wordt gerekend voor de plaatsing van een nieuwe link. Met een eigen site kunt u zelf een leuk zakcentje verdienen. Het verkopen van betaalde links kan met uw startpagina website heel goed. Betalen voor een link, daar zal menig bezoeker voor kiezen om tijd te besparen.

Met name SEO bedrijven hebben vaak een budget voor aanmelding van zulke links. De waarde voor linkbuilding is dus niet het enige voordeel van een eigen startpagina website. De plaatsing van een affiliate link is niet heel anders dan het plaatsen van een reguliere link. Alleen zal een affiliate link een code bevatten waarmee men verkopen aan u kan koppelen. Wanneer u er serieus mee aan de slag gaat, kunt u een fulltime inkomen uit affiliate marketing halen. Wanneer online marketing is iets waar u zich mee bezighoudt, dan kan een startpagina website wellicht nuttig voor u zijn. Het heeft geen zin om te wachten.