Een eigen portaal site maken

U kunt verschillende technieken gebruiken om een hogere positie in de zoekmachines te realiseren. Wat in ieder geval werkt, is het bouwen van links naar uw website. U zou een link kunnen beschouwen als een aanbeveling. Daarmee stemt u eigenlijk uw website omhoog.

Een manier om uw website omhoog te stemmen is de inzet van startpagina websites. U kan verschillende dochterpagina’s aan een startpagina website toevoegen. Elke rubriek op een individuele startpagina kan daarbij een categorie omhelzen binnen dat onderwerp. Een eigen startpagina opzetten is gratis te doen op verschillende Nederlandstalige websites.

Tevens is een optie om een eigen startpagina website op te zetten. Op startpaginascript staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script. Voor dat script kunt u online betalen. Zodra u de betaling verricht heeft, kunt u direct het PHP script downloaden.

Met behulp van affiliate banners kunt u heel gemakkelijk iets bijverdienen aan uw startpagina website. U kunt verder inkomen genereren door backlinks te verkopen. Daarbij betaalt de aanmelder online voor de backlink.

Het zelf oprichten van een startpagina website, is dat iets voor u? Met een PHP script die ik u graag aanraad kunt u heel gemakkelijk een dergelijke website opzetten. En heel nieuw script laten ontwikkelen is niet noodzakelijk. Wanneer u een kant en klaar script gebruikt is het bouwen van een website een peulenschil. U kan een betere waardering verkrijgen wanneer u gebruikmaakt van startpagina websites. Daarbij is het mogelijk om meerdere startpagina’s toe te voegen aan uw website. Verschillende rubrieken zijn aan een startpagina toe te voegen. Daarbij bevat elke rubriek links omtrent een deelthema. Op verschillende Nederlandstalige sites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.