Een eigen marktplaats starten

Wilt u een eigen marktplaats beginnen? Op het moment dat u geen verstand van de techniek heeft, dan is het toch nog mogelijk een eigen advertentie te beginnen. Een eigen marktplaats kunt u met een marktplaats PHP script realiseren. U krijgt dan een configurabele advertentie website. Het plaatsen van een advertentie op uw marktplaats website is voor adverteerders simpel te doen. Het reageren op een advertentie is enorm simpel via een reactieformulier te doen. Met behulp van een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

Het artikel Uw eigen advertentie website maken wijst u op een geschikt marktplaats script. Er zijn verschillende extra mogelijkheden waar de adverteerder bij het plaatsen van een nieuwe advertentie uit kan kiezen. U krijgt de mogelijkheid om betaalde rubrieken aan te maken op uw marktplaats website. U kunt met uw advertentie website diverse betaalmethoden ondersteunen. Via een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

Het toevoegen van banners is daarnaast een fluitje van een cent. U kunt zichzelf aanmelden bij een PPC netwerk. Maar het is bovendien mogelijk om met iemand een al bedrag voor een vaste periode af te spreken. Het is mogelijk om banners af te wisselen door middel van bannerroratie.

Uw advertentie website is met het advertentie script voor zoekmachines geoptimaliseerd. U kunt tijdens de installatie de meta gegevens opgeven. In de beheergedeelte kunt u deze gegevens simpel weer aanpassen op een later tijdstip. Daarbij kunt u per rubriek de metagegevens instellen in het beheerscherm voor de rubrieken. De 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, zijn in een “Laatst bekeken” blokje te zien.