Een eigen advertentiesite maken

Wilt u een eigen advertentiewebsite maken die ook eenvoudig te beheren is? Met een daarvoor bestemd PHP script is dat prima mogelijk. Het script geeft adverteerders de mogelijkheid om heel eenvoudig advertenties te plaatsen. Hoe lang een advertentie weergegeven blijft worden, kunt u zelf instellen met het script. Een advertentie wordt na de door u ingestelde termijn gedeactiveerd. Zo heeft u altijd actuele advertenties binnen uw marktplaats omgeving.

Meer informatie over het gebruiken van een advertentie script kan worden ingewonnen via de pagina advertentie website. Wanneer u die pagina heeft doorgenomen, weet u precies waar u een script kunt kopen. Daarmee is met een simpele installatie een eigen marktplaats site op te zetten. Een site die u volledig kunt aanpassen naar uw eigen smaak en waarmee u inkomsten kunt genereren.

U geeft adverteerders de mogelijkheid om op simpele wijze afbeeldingen bij een advertentie te tonen. Het aantal foto’s dat adverteerders maximaal kunnen plaatsen is eenvoudig in te stellen in het script. Foto’s worden automatisch naar het door u aangegeven bestandsformaat geconverteerd op de site. U kunt per rubriek de metagegevens voor de zoekmachines instellen.

Er zal bij iedere advertentie een formulier worden getoond waarmee op een advertentie kan worden gereageerd. U kunt adverteerders daarbij ook de mogelijkheid geven een website URL of telefoonnummer bij een advertentie te plaatsen. U kunt rustig geld vragen voor deze mogelijkheden. Daarbij kan met diverse payment providers een koppeling worden gelegd.