Bouw je moderne portaalsite

Is een eigen startpagina website iets wat u graag wilt hebben? Wij helpen u in de juiste richting. Backlinks vormen een belangrijk onderdeel van startpagina websites. Er zal in veel gevallen sprake zijn van een indeling op thema. Vaak is een dochterpagina rond een bepaald thema ingericht. Men plaatst dan daarbij vooral links over dat specifieke onderwerp op een dochterpagina.

Het zelf bouwen van een startpaginascript is een mogelijkheid. Echter kan dit best lang duren. Een andere optie is het gebruik maken van een reeds bestaand script voor het maken van een eigen startpagina website. Meer over een kant en klaar startpagina script vindt u in het artikel Startpagina website maken informatie. Met een kant en klaar startpagina script is het niet meer nodig om zelf te programmeren. Wat u naast het script nodig hebt, is hosting en een eigen domein.

U heeft de beschikking over uw eigen startpagina website vanaf het moment dat het script klaar is met de installatie. Men kan zich aan de voorkant van de site registreren voor het maken van een eigen startpagina. Een eigen startpagina toevoegen en beheren met een eigen gebruikersaccount is voor de paginabeheerders enorm gemakkelijk. Daarbij heeft u de mogelijkheid om de startpagina’s te voorzien van een aantal diverse widgets. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina kunnen het gewenste subdomein en de titel van de nieuwe startpagina worden ingevoerd. Het is verder mogelijk om de meta keywords en meta description per startpagina in te vullen.

Schaft u het script aan waarover in het eerder genoemde artikel wordt gesproken? Per afzonderlijke categorie is er vaak de mogelijkheid om de metagegevens in te stellen. Het script kan uiterst handig zijn in het geval dat u iets doet met linkbuilding. U kunt per linkcategorie een beschrijvende tekst toevoegen die uw linkbuilding werkzaamheden nog effectiever maakt. Het is uiterst makkelijk om de kosten van het script weer terug te verdienen. Het verkopen van links wordt door het script gefaciliteerd. Banners aanmaken op uw website is ook geen probleem. Banners zijn via de beheeromgeving gemakkelijk te plaatsen. Daarbij is het mogelijk om de banners te laten afwisselen.