Bouw eenvoudig uw site

Uw zakelijke website kan met behulp van een tool worden samengesteld. Een dergelijke tool wordt daarnaast wel een CMS pakket genoemd. Een CMS systeem is via de link Site beheren tools gemakkelijk te bemachtigen. Na het kopen van het CMS systeem kan het direct op uw webhostingpakket worden geïnstalleerd.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. Tijdens de installatie kunt u de algemene gegevens van uw zakelijke website voor de zoekmachines instellen. U krijgt verder de optie om de inloggegevens voor het beheer te kiezen. Wijzigingen zijn met dit account zeer gemakkelijk aan te brengen aan uw zakelijke website.

Mogelijk zoekt u functionaliteit om een klantenoverzicht aan te maken en aanmaken op uw site. Dat is met het CMS systeem gemakkelijk te doen. Voor het beheer van banners is een apart beheerscherm. Er zijn verschillende posities op uw website waar een banner plaatsen mogelijk is.

De mogelijkheid om een demo omgeving te bekijken wordt middels de website van de aanbieder geboden. Op deze manier kunt u het systeem eerst bekijken. Zo kunt u beter nadenken of u het CMS systeem wilt aanschaffen.