Bouw een verzameling van je favoriete websites

Wilt u een startpagina website bouwen, dan is dat met de juiste software mogelijk. Verderop in dit artikel vindt u een link waarmee u meer kunt lezen over deze handige tool. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Er kan een registratieformulier op uw website worden gebruikt voor het aanmelden van een eigen startpagina. Dit account kan worden gebruikt voor het beheren van een eigen startpagina.

Wilt u meer over het script weten waarmee dat te realiseren is? Dan kunt u de pagina eigen startpagina samenstellen eens bekijken. U treft daar ook een link aan naar de aanbieder van dit zeer eenvoudig te gebruiken script. Nadat u het script heeft aangeschaft, kunt u het direct downloaden. U vindt op die site ook instructies voor de installatie en het gebruik van de software. Er is tevens eenvoudig ondersteuning bij het gebruik van dit script te krijgen. Een beheerder kan de eigen startpagina helemaal naar smaak wijzigen.

Een paginabeheerder kan bookmarks plaatsen op zijn eigen startpagina. Een beheerder kan zijn eigen dochterpagina volledig inrichten naar zijn eigen smaak. Een passief inkomen kan met een eigen website eenvoudig opgebouwd worden. U zet de files heel makkelijk over naar uw webhosting. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. U kunt tijdens de installatie de gegevens van de website invullen, waarna de instellingen automatisch worden opgeslagen. Tijdens de installatie is het bijvoorbeeld mogelijk een bijbehorende titel voor uw website in te vullen. Verder kunt u de gegevens voor de zoekmachines eenvoudig invoeren gedurende de installatie.

Het is mogelijk om heel gemakkelijk linkjes via uw website te verkopen. Iemand die een link aanmeldt, kan online voor de link betalen. Een aangemelde link wordt meteen geplaatst na de betaling. Verschillende bedragen zijn er te rekenen voor een backlink op de voorpagina en een link op een normale startpagina.