Betaalbaar een moderne portaalsite vormgeven

Een startpagina maken is heel handig als u meer links wilt naar uw website. Backlinks kunt u op een startpagina website eenvoudig categoriseren. U kunt per individuele dochterpagina de relevante zoekwoorden invoeren. De juiste zoektermen kunnen zo aan een individuele startpagina worden gekoppeld.

Er zijn een aantal Nederlandstalige websites waarop het aanmaken van een dochterpagina mogelijk is. Het samenstellen van een eigen startpagina kan op een groot aantal van dit soort sites zonder extra kosten. Wel is het zo dat er soms voorwaarden aan uw startpagina worden gesteld.

Ook wanneer u goed intenties heeft kan het zijn dat u de voorwaarden over het hoofd ziet en uw dochterpagina wordt verwijderd. Met een eigen startpagina website is dat te voorkomen. Daarover leest u op Een moderne startpagina site realiseren meer. Daar leert u over een script waarmee u zelf een startpagina website in elkaar kunt zetten. Met de voorwaarden van andere websites hoeft u dan geen rekening te houden. U kunt prima een extra zakcentje verdienen aan uw eigen startpagina website. Het verkopen van betaalde links kan met uw startpagina website heel goed. Een bezoeker zal moeten betalen voor een link wanneer hij geen link terug kan plaatsen. Voor promotie is er vaak een budget beschikbaar vanuit bedrijven, waardoor betalen geen probleem is. U kunt dus ook nog eens leuk geld aan een startpagina website verdienen.