Beheer startpagina

Een speciale vorm van CMS systeem is het startpaginascript. U kunt slechts een enkel soort website bouwen met een dergelijk script, namelijk uitsluitend een startpagina website. Zo wordt het eenvoudig om diverse dochterpagina’s aan te maken. U kunt zoveel startpagina’s op uw website aanmaken als u wilt. Via een eigen subdomein zal iedere dochterpagina bereikbaar zijn. U hoeft deze subdomeinen niet zelf steeds aan te maken in de nameserver. Een expert kan u ondersteunen bij het instellen hiervan op uw webruimte.

Kijk op Startpagina script wanneer u meer over het startpaginascript en de diverse mogelijkheden wilt lezen. Het gaat meestal niet om een al te duur script.. Een eigen startpagina maken wordt ook voor de bezoekers gemakkelijk. Ze melden zich aan via het aanmeldformulier op de site en ze kunnen beginnen. Na het inloggen kan men de eigen startpagina aanmaken en vervolgens de inhoud samenstellen. De gebruiker maakt een eigen startpagina met een simpel formulier aan.

Het script biedt de mogelijkheid voor online inkomen genereren. U genereert deze inkomsten met de verkoop van links. Deze links kan de bezoeker aanmelden en daarbij kan hij direct online betalen. U hoeft zelf geen moeite te steken in het plaatsen van de links. De website moet natuurlijk wel goed bezocht worden. Het script controleert zelf de betaling en plaatst de link als er een link wordt gekocht.

Voor het maken van een goede website spelen wel verschillende dingen een rol. Primair moet de website er voor de bezoekers goed uitzien. Zorg dat de website snel geladen wordt. Is het mogelijk om HTTPS te gebruiken, doe dit dan. Blijkt uit het gedrag van de bezoeker dat u een waardevolle website heeft? Ook de zoekmachines zullen uw website dan een hogere waardering geven. Met als gevolg een betere positie in de zoekresultaten.

De meeste startpagina’s zijn Nederlandstalig. Het is nu eenmaal een Hollands fenomeen. Je het wel linkoverzichten in andere talen, maar vaak is de opmaak heel anders. Voor het bouwen van een startpagina wordt PHP gebruikt. Het script zal in de regel gebruik maken van een database. Het script op uw webhosting installeren is kinderspel. De aanbieder zal in veel gevallen ondersteuning bij het gebruik en de installatie bieden.