Beheer makkelijk een eigen portaal site

Links verkopen kan met een eigen startpagina website. Na de betaling wordt de backlink direct op de website weergegeven. Verder kan er een link terug worden geplaatst door de website eigenaar.

De affiliate banners geven u een mogelijkheid om met behulp van uw startpagina website inkomsten te genereren. Ook kan met de verkoop van links inkomen gegenereerd worden. Daarbij betaalt de aanmelder online voor de backlink.

Zelf een startpagina website in elkaar zetten is een andere mogelijkheid. Dit kan met behulp van het script dat wordt genoemd op de pagina eigen startpagina maken. Er kan online worden betaald om het PHP script aan te schaffen. Wanneer u voor het PHP script betaald heeft, kunt u het vanaf de website van de aanbieder downloaden.

U kunt precies zien hoe vaak er op iedere backlink is geklikt. Per website is in te zien hoe vaak een bezoeker ernaartoe navigeert. U kunt van iedere rubriek op de dochterpagina’s de positie bepalen.

De installatie kan heel gemakkelijk worden doorlopen. U heeft de mogelijkheid om een username en een password in te vullen terwijl het installatieproces draait. Een manier om uw website omhoog te stemmen is de inzet van startpagina websites. U kunt een startpagina website indelen in diverse dochterpagina’s. U kunt de startpagina’s indelen in rubrieken, welke een deelonderwerp omvatten. Het is op een flink aantal Nederlandstalige startpagina sites mogelijk om zelf een startpagina te beginnen.