Beheer gemakkelijk een moderne portaal website

Met een PHP script voor het bouwen van een startpagina, kan tevens gemakkelijk een affiliate website in elkaar worden gezet. Een affiliate link plaatsen is niet anders dan het toevoegen van een reguliere link aan een dochterpagina. Het voordeel van een PHP script aanschaffen hiervoor, is dat u niet meer zelf hoeft na te denken over de HTML code van uw website. U kunt diverse vormen van content aan de verschillende dochterpagina’s toevoegen.Over zo een script kunt u meer lezen op de pagina die in dit artikel genoemd wordt. Dat artikel behandelt een handig script waarmee het maken van een startpagina website eenvoudig gaat. Op die pagina staat een link naar de aanbieder. Die kunt u gebruiken om het startpagina script te kopen.

Staat het bouwen van een startpagina site op uw planning? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Het script wordt met handleiding geleverd. U kunt tevens vragen aan de ontwikkelaar over het script stellen. Er is tevens de mogelijkheid om hosting erbij te kopen. Het benodigde SSL certificaat voor subdomeinen zit bij de hosting inbegrepen. U hoeft geen aparte folders voor de verschillende dochterpagina’s van uw website aan te maken. Het script zorgt dat de juiste dochterpagina bij een request wordt weergegeven. Een korte tijd geleden is er een script uitgekomen waarmee u gemakkelijk uw eigen startpagina website bouwt. Dit script is betaalbaar aan te schaffen via de link op Maak betaalbaar een eigen portaalsite. Het script is met de scripttaal PHP ontwikkeld. Bijna overal kunt u probleemloos gebruik maken van PHP scripts.

Het is belangrijk dat u allereerst de bestanden op uw webruimte plaatst. Het installatie script wordt tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website aangeroepen. Daarmee kunt u de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website opgeven. Tevens geeft u de gegevens voor de databaseverbinding op tijdens het uitvoeren van het installatie script. Het script zal de content van uw startpagina website in deze database opslaan.

Fijn aan het script is dat dochterpagina’s aanmaken vrij gemakkelijk gaat. Het is niet nodig om verschillende folders aan te maken op uw webhosting pakket voor de dochterpagina’s. Elk bezoek wordt door een centraal stukje code afgehandeld. Er wordt gekeken welke dochterpagina wordt aangevraagd. U kunt met behulp van de beheeromgeving ook gemakkelijk wijzigingen aan de homepage aanbrengen. Het aantal kolommen waaruit een nieuwe startpagina dient te bestaan, kan bij het aanmaken van de startpagina worden geselecteerd. Rubrieken kunnen tijdens het bewerken van de startpagina worden gesleept tussen de kolommen.