Begin uw eigen portaalsite

Ook krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina simpel worden opgevraagd. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. De bezoeker krijgt zo de corresponderende startpagina te zien. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Met een paar simpele handelingen heeft u het script aan de praat. Men heeft daarbij een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Het startpaginascript is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Moedwillig schade aan uw startpagina website doen wordt zo een stuk lastiger. Een goed beveiligd startpagina script is noodzakelijk doordat de bezoeker een account kan registreren. Er zijn genoeg scripts te kopen waardoor u niet meer zelf PHP code hoeft te schrijven. Bent u benieuwd geworden naar een script waar de functies al in zitten? Bekijk dan Het realiseren van een nieuwe startpagina website eens. U zult dan niet meer veel tijd kwijt zijn aan zelf een startpagina script ontwikkelen. U hoeft niet te wachten tot een webprogrammeur klaar is met het programmeerwerk.

Een startpagina script kunt u beschouwen als een beheertool voor uw startpagina website. U dient het startpaginascript te installeren op uw webruimte. Van ieder bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangeroepen. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker.