Begin uw eigen affiliate shop

Het beheer van uw affiliate webshop kunt u vanaf iedere werkplek doen. Met uw eigen affiliate shop werkt u aan een passief inkomen. De pagina affiliate site maken bevat meer informatie over geld verdienen met een affiliate script. U kunt het uitbouwen tot een fulltime inkomen wanneer u daar interesse in heeft.

Tevens zijn advertentie websites geschikt voor het aanbieden van affiliate producten en diensten. Wanneer het PHP script de optie biedt voor het inladen van productfeeds, is dit uiterst eenvoudig. Kunt u geen affiliate feeds met uw advertentie script inladen, dan is handmatige plaatsing uiteraard ook een mogelijkheid. Voorkomen dat uw advertenties verlopen is dan wel belangrijk, omdat u anders veel werk voor niets heeft gedaan.

Niet alleen is het belangrijk de beschikking te hebben over een CMS pakket, ook is het belangrijk om webhosting te regelen voor uw website. De bestanden van het script plaatst u op de webhosting. Het is een goed idee om ook een domein te registreren voor uw site.

Het beheerpaneel geeft u de mogelijkheid om de kleuren van de verschillende onderdelen van uw affiliate shop te wijzigen. De rubrieken binnen uw webwinkel stelt u via de beheeromgeving gemakkelijk samen. In het beheerpaneel kunt u ook alle meta gegevens voor de zoekmachines instellen van uw website en van de rubrieken. Het toevoegen van productfeeds is niet moeilijk. Verstand van de techniek is niet nodig. Bij de systeemtaken staat per feed hoeveel producten er binnen uw affiliate winkel zijn toegevoegd.