Begin een eigen webshop

U kunt een webshop gebruiken voor de verkoop van uw eigen spullen. Het is daarbij van belang dat de website een goede vindbaarheid heeft. Uw website zal dan klanten aantrekken. U kunt daarbij de hulp van een expert inschakelen.

Wanneer u een PHP script gebruikt zult u relatief eenvoudig een webshop kunnen beginnen. U kunt op https://vrolijkinternetservices.nl/een-eigen-webshop-beginnen/ meer lezen over het gebruik van zo een PHP script. Een belangrijk onderdeel van zo een script is de beheeromgeving.

Wordt er iets op uw webshop besteld? De klant kan meteen online betalen voor de bestelling. Is de betaling succesvol verlopen? Dan ontvangt u het besteloverzicht direct per e-mail. Aan de hand van deze informatie kunt u de spullen versturen naar de klant.

Het beheren van uw voorraad is eenvoudig te doen met behulp van de webwinkel beheertool. U kunt binnen de beheeromgeving productvarianten aanmaken. Per variant geeft u vervolgens aan hoeveel stuks daarvan aanwezig zijn binnen uw voorraad. De klant kan zo alleen varianten kiezen die u daadwerkelijk in uw voorraad heeft.