Begin een eigen PHP startpagina website

Is een hoge positie in Google iets wat u nodig heeft? Daarnaast dragen startpagina links enigszins bij aan een betere positie. Dikwijls zal ze gratis aan te maken. U kunt een startpagina plaatsen op een reeds bestaande startpagina website. Het is tevens mogelijk zelf een aantal startpagina websites te beginnen. Ook eigen websites zijn uitstekend voor linkbuilding in te zetten. Dan kunt u pakketjes voor linkbuilding aanbieden en bovendien nog eens wat extra verdienen eraan.

U kunt middels de pagina Nieuwe startpagina maken lezen over een modern PHP script hiervoor. Er waren enige tijd namelijk geen moderne scripts meer op de markt. Veel aanbieders werkten hun startpagina script niet meer bij. De behoefte aan een nieuw startpaginascript werd om die reden steeds groter.

Als u een kant en klaar script koopt, bent u verzekerd van een veilig PHP inlogsysteem. Zelf een script maken is zo niet meer nodig. Zet u een PHP webdeveloper aan het werk, dan zult u veel hogere kosten hebben voor een script. U kunt de website meteen gebruiken na de installatie. Het aanmaken van backlinks kan direct na de installatie.

U past de kleuren makkelijk aan van uw website. Kleuren zijn per startpagina aan te passen. Wilt u een aanmeldformulier tonen waarmee bezoekers zich kunnen registeren als beheerder van hun eigen startpagina? In het controlepaneel is dat allemaal te regelen. Er wordt een account voor het beheer gecreëerd gedurende de installeren. HTML of CSS kennis hoeft u niet te hebben.