Affiliate marketing via je eigen affiliate shop

Ziet u het wel zitten om een eigen affiliate webwinkel te starten? De pagina affiliate site beginnen geeft u de mogelijkheid om een affiliate script te kopen waarmee u de affiliate shop zelf kunt inrichten. Het script stelt u in staat om op eenvoudige wijze te beginnen met affiliate marketing. De eerste keer dat u de website bekijkt, zal het script automatisch de installatie starten. Webhosting is meteen samen met het affiliate script aan te schaffen als u nog geen hosting had. In dat geval zal de installatie meteen voor u worden gedaan tijdens het klaarmaken van het webhosting pakket. Het script biedt u een goede kans om extra geld te verdienen online.

Het is niet nodig om ondernemer te zijn om extra geld te verdienen: ook als u een baan heeft, kunt u op deze wijze extra inkomen naast uw baan genereren. Nieuwe producten worden middels productfeeds automatisch binnen de affiliate shop toegevoegd. Binnen het beheerpaneel kunt u eenvoudig wijzigingen aan uw affiliate shop aanbrengen. Van ieder los onderdeel kunt u de kleuren wijzigen. U kunt per feed aangeven in welke rubrieken de producten dienen te worden toegevoegd. Qua onderhoud hoeft u dus vrij weinig te doen aan de affiliate shop.

Het script geeft u de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier te starten met affiliate marketing. Met uw eigen affiliate shop hoeft u geen producten zelf te bouwen. U ontvangt een affiliate vergoeding wanneer een bezoeker iets via u koopt.