Affiliate geld verdienen via je website

Wilt u op een eenvoudige wijze online geld verdienen? Affiliate marketing geeft u de mogelijkheid om geld te verdienen aan de verkoop van producten van derden. Koopt een bezoeker via uw website een product, dan ontvangt u een zogeheten affiliate commissie. Door u aan te sluiten bij een affiliate netwerk zoals Tradetracker, kunt u interessante adverteerders vinden.

Via een affiliate netwerk kunt u ook de zogeheten product feeds vinden, die dagelijks kunnen worden geladen. Op deze wijze zal het aanbod op uw website altijd actueel zijn. Een feed hoeft u slechts 1x in te stellen via de beheeromgeving. U hoeft dus zelf helemaal niets te doen om een up-to-date productaanbod weer te geven.

Neem het artikel door wanneer u graag meer wilt weten over het beginnen van uw eigen affiliate marketing webshop. Een affiliate webwinkel beginnen kan heel eenvoudig met behulp van een PHP script. Zo een script hoeft niet duur te zijn.

Wilt u graag online extra verdienen, dan is een affiliate webwinkel beginnen een goed idee. U kunt verschillende producten via de webwinkel aanbieden en feeds inladen van verschillende aanbieders. Via het affiliate netwerk wordt uw saldo uitbetaald naar uw bankrekening.